Backyardplant’s bos avontuur

Happy 420!! De vorst van de afgelopen dagen is voorbij dus ik dacht we gaan t bos in en bidden dat we de vorst nu hebben gehad.

Waarschuwing: mensen die dit gaan volgen, met m’n guerilla ga ik me nauwelijks bezig houden. Grote kans dat er niks over blijft aan het einde van het seizoen. Alles wat ik in t bos gooi, doe ik daar omdat ik plantjes in de groenbak gooien zielig vind en ze in ieder geval een kans wil geven. Er echt moeite in steken zal ik niet doen, dat ga ik in mn achtertuin doen. K heet tenslotte backyardplant niet forestplant

Laten we gelijk beginnen met een 420 spelletje: spot de cannabis
20170420_114850.jpg

ach hij is gelukkig niet zo moeilijk
iedereen heeft m al gezien toch?
oke oke ik maak het wat makkelijker.
20170420_114906.jpg
Kan niet missen.
Maar om het leuk te houden hier nog even een close up
20170420_114909.jpg20170420_114736.jpg

misschien dat het al opviel, maar das dus een Ducksfoot. Nadeel; hij is regulier. Geen idee wat voor geslacht het dus is
Deze ga ik dus wel goed de oksels checken om als het een hem is, hem eruit te trekken.

ik had ergens gelezen dat je geen pad naar je spot moet maken, dus ik kom er via de bomen. Kan ik ook niks kapot trappen

Er is geen planning voor mn guerilla, maar wel de zekerheid dat er nog andere plantjes bijkomen, zodat ik daar stekjes af kan halen om op mn planten thuis te enten

risicospreiding is ook een ding hoorde ik, dus meerdere bossen en meerdere velden heb ik alvast opgezocht, bezocht en gecontroleerd op drukte.

Een stekje wat ik er 2 weken geleden heb neergezet lijkt nog altijd te leven.. hoe vraag ik me ook af maar hey zolang die doorgaat gaat die door. Had geen wortels toen ik die neerzette dus voor t zelfde geld is dat ding allang dood maar droogt ie niet uit door de LV van t bakje. Weet ik veel. Zoals ik al zei waarschijnlijk hou ik niks over dus verwacht ik dat van deze ook niet. (Stekje van Shaman) 20170419_161325.jpg20170419_161321.jpg20170419_161309.jpg ook een dingetje om op te letten als je zo’n bakje wil gebruiken: draag handschoenen. Vingerafdrukken enzo, je weet maar nooit.
moeder is zekerweten een moeder en geen vader, ookal is het uit regulier.

ook wilde ik testen of er kiemkracht zit in t zaad wat ik over hield uit mn buitenplant van vorig jaar. 5 zaadjes in gevonden, en ja hoor deed t gewoon. Geen flauw idee wat de vader is dus, moeder is Boulder Bubblegum. Vond t zo zielig die weg te gooien toen ze t eenmaal deed dus 3 weken geleden ook maar naar een open veldje gebracht.
Ook deze zal een extra okselcheck krijgen
20170419_160957.jpg20170419_160951.jpg
ze gaat niet echt hard he..
Voor deze had k trouwens wel wat potgrond neergegooit, maar dan omdat er gewoon te veel brandnetels stonden. Door er wat potgrond overgeen te gooien weet ik zeker dat ik om de plant heen nog kan bewegen met mn handen als ie wat groter is, zonder lek geprikt te worden.
potgrond is alleen de bovenste laag, haar wortels zitten gewoon in de grond. Door regen zullen de voedingsstoffen vanzelf wel opgenomen worden. Of niet, jammer dan. T gaat mij erom dat ik niet word lek geprikt, das me die ene euro potgrond wel waard.

ook ben ik deze extreme joekel tegen gekomen, hoe die in godsnaam nu al zo groot is snap ik ook niet, maar wow.. goede grond denk ik? In ieder geval een mooie plek voor de toekomst denk ik. Ff uitgegraven en bij de wortels opgepakt voor t maken van een fatsoenlijke foto.
20170419_160256.jpg
dat blad is groter dan een joint, ik had er helaas geen mee om ernaast te houden (vind het niet slim om te smoken als k met wiet bezig ben buiten, die geur kan nogal opvallen ookal is het zeker niet druk er hoeft maar 1 iemand die geur te herkennen en k ben de lul)

tot over een week of langer voor de volgende update (tenzei er iets speciaals gebeurd)~

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *